Nászra fel

RÓLUNK

Mi vagyunk a Nászra fel

Hisszük, hogy nálunk megtalálod a számodra oly fontos értékeket, reméljük munkánkat nézve évtizedek múlva is örömteli érzéseket élsz át. A menyasszonyok figyelmébe ajánljuk a finom eleganciájú designokat, az egyedi gondolkodásmódú, érzékeny felvételeinket, az örömöt árasztó stílusos fotókönyveinket. A fontos pillanatokban mindig melletted állunk és segítünk, hogy a nagy nap tökéletes legyen. A fiúk figyelmébe: DSRL gépekkel videózunk és a fotózunk. Csak profi optikákkal és a csúcs fényképezőgépekkel dolgozunk. Eszközeink között megtalálhatóak a professzionális kameramozgató eszközök és mindenki kedvence a drón. Csapatunk az esküvők szeretetével, minőségi munkával, rengeteg tapasztalattal és a profizmus minden elvárásával áll a rendelkezésetekre. Biztos kezekben vagytok :)! Úgyhogy nincs más dolgotok csak: NÁSZRA FEL!

Amiben jók vagyunk

1 esküvői videókészítés

A valóban profi felvétel, a hang anyag és videó vágások olyan érzéseket keltenek az emberben, mintha újra az esküvőn lenne. Meghitt, utánozhatatlan, szívmelengető. Tudjuk mit akarsz igazán látni és büszkén mutatathatod majd esküvői videótokat a családnak.

2 EGYEDI KIVITELEZÉS

Csapatunkat az innovatív látásmód, és a legvarázslatosabb pillanatok élethű megörökítése minduntalan motiválja. Technikai eszközeink folyamatos fejlesztésével és a közel 10 éves szakmai múltunkkal igyekszünk mindig a legmagasabb minőséget képviselni.

3 LEGÚJABB TECHNOLÓGIAI HÁTTÉR

Speciális kameránkkal 360 fokban tudjuk rögzíteni, amit csak kíván, így nézői interaktívan eldönthetik, mit szeretnének látni.
A madártávlat perspektíva minden filmet képes feldobni, és hála a profi drónoknak és drón operatőröknek, látványos légi felvételeket már nem csak Hollywoodban készítenek. A Gimbal felszereléseinknek köszönhetően pedig tökéletesen kiküszöböltük, a kéz keltette rezgést, miközben az esküvőhöz méltó gyönyörű, dinamikus, úszó képek felvételét teszi lehetővé. Az Atomic teljes csapata, így készíti el esküvői videótokat a nagy napon.

4 MAGAS MINŐSÉG

Igyekszünk a pár személyes elképzeléseibe maximálisan bevonódni, hogy pontosan olyat alkossunk, amely a nagy napot úgy örökíti meg, ahogy azt a szerelmespár elképzelte.
Valós 4K HDR minőségben rögzítjük az esküvő eseményeit, amely egyszeri és megismételhetetlen, ezért a profizmus és a felmerülő igények kielégítése a fő prioritás megrendelőink számára.

Rólunk mondták

6 dolog amit megkapsz tőlünk ha minket választasz

RUGALMASSÁG
PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS
ELHIVATOTT CSAPAT
SZAKMAI ALÁZAT
DINAMIZMUS
MEGBÍZHATÓSÁG